Pridruživanje kompaniji

Svesni činjenice da je uspešna kompanija ona koja maksimalno razvija potencijal pojedinaca koji rade za nju, posebno smo posvećeni integraciji i ličnom razvoju svih naših zaposlenih.

  • Integracija novih radnika
  • Mladi diplomci
  • Studenti na obuci

Integracija novih radnika

Svi novi radnici prolaze kroz nekoliko nedelja individualne integracije tokom koje uče o kompaniji; ohrabreni su da istaknu svoje veštine i da testiraju svoj potencijal dok se prilagodjavaju novom radnom mestu i poslovnom okruženju.

U pitanju je mnogo više od samog učenja kako obavljati određenu funkciju. Program integracije nudi novim radnicima mogućnost da razvijaju samopouzdanje u širem ličnom i profesionalnom kontekstu.

Mladi diplomci

Nudimo mogućnost zaposlenja mladim diplomcima koji žele da testiraju svoje profesionalne mogućnosti u velikom opsegu profesija. Naš cilj je da pomognemo mladim stručnjacima da odluče šta mogu i žele da postignu kroz probne periode od nekoliko meseci u različitim radnim okruženjima. Kroz niz mogućnosti koje im kompanija nudi, mogu da donesu pravu odluku u vezi sa svojim budućim zanimanjem.

Studenti na obuci

Naši programi obuke su sastavni deo strategije upravljanja ljudskim resursima Servier-a. Studenti na obuci su pod pažljivim i ličnim mentorstvom sa jasnim opisima zaduženja i smatraju se delom tima. Svrha dodeljenih zaduženja je pre svega edukativna. Cilj tog profesionalnog iskustva je da dopuni, obogati i primeni u praksi teorijsko znanje stečeno tokom studija. Mnogi studenti koji su bili na obuci radi sticanja prvog radnog iskustva se kasnije vraćaju i zauzimaju stalna radna radna mesta u kompaniji.